Wednesday, 24 March 2010

sooo grateful


hari ini ga kemana-mama soalnya sepatu kanvas hasil babanjiran waktu nonton 3 idiots kemaren basah dan harus dijemur juga seuseuhan yang sutrawey banyak abis,,kalo nyuci terus ditinggal pergi terus ujan,,sama aja boong,,,

dan hari ini hepi suhaepi gara-gara matahari nya sangat kooperatif buat ngeringin baju,,hakakakakakaka,,,beneran hepi, it may sounds silly, but it's true,,,and suddenly i realize that there's no need to worry bout the stupid-'little' mistakes that i've done previously,,

i feel sorry to myself -sometime-, but i have to move on,,yesssss
He knows that i need some slippery roads in my life -He thinks my life had been so easy-,,that's why those things happened to me,,and He knows I'm the one who can handle all of them!!!!!yes I am the one,,and am sure i'll become better day by day,,hehehehehehehhe

am waiting for the good news resulted by my last interview,,,am sure it'll be a good news whether yes or no :)), at least i tried,,,i dumped hundred people and am 1 of 18,,,that's not bad,,if it doesn't work am ready with millions plans ahead,,,

as one of my besties said tak ada lagi air mata,,yang ada hanyalah air rahmat,,,,geloooooooooooo

hakakakakakakaka,,,dan hatur tengkyu buat nini oncin yang telah mengenalkan lagu stand up di bilik kereoke,,,biar kere yang penting oke,,,,


I'm tellin' you
Things get better
Through whatever
If you fall
Dust if off
Don't let up
Don't you know you
Can go
Be your own
Miracle

You need to know

If the mind
Keeps thinking
You've had enough
But the heart
Keeps telling you
Don't give up
Who are we to be
Questioning
Wondering what is what
Don't give up
Through it all
Just stand up

this song inspired me a lot lot lot lot,,,not only for those who live with cancer but also for all people gitulohhhhhh :))

i found a quote here,,hehehehehehe,,,ini petikannya

Life is short- kiss slowly, laugh insanely, love truly, and forgive quickly

ahhh dan jangan lupita praktekkan pesanpesan dari 3idiots,,*angger*

naga2nya aing bener2 kena pelet Raju Rastogi alias Sharman Joshi..tolongggggg

ganteng keterlaluan,,ganteng punya simpanan maka maafin aku am sori say gudbaiiii,,ganteng keterlaluan,,ganteng duain aku,,maka maafin aku ku harus tinggalin kamu *semakin gila,,dan tak terkendali lagiii,,,somebody, please call an ambulance,,,*


kalo masi ada pong,,mungkin gw udah memperebutkan si mas raju ini bersama pong,,,hakakakaka *demenan lu arab apa india sih pong? :P,,,cupcupcup miss u pong :))*


aduhhh,,si gw sadar betul itu bahasa engggris sangat tidak enak dibaca *hancur minah goyang ningsih* tapi kalo dituis pake bahasa ngemdonesia, sounds more dorky kayanya,,,maap-maap aja ya orang2 yang enggrisnya oke,,,ewwwwww

No comments:

Post a Comment