Saturday, 14 January 2012

king of anything

lately, i listened to sara bareilles a lot!!!and just really love this song. i love the lyrics and the story behind that!!


ini secuplik mengenai lagu tersebut yang sumbernya diambil dari sini :
"King of Anything' is sort of a 'f*** you' song", said Bareilles. "I've had more unsolicited advice on my life than I care to mention, and this was how I dealt with it"

bagian favorit guwe adalah:

"All my life I've tried
To make everybody happy while I just hurt and hide
Waiting for someone to tell me it's my turn
To decide

Who cares if you disagree? You are not me
Who made you king of anything?
So you dare tell me who to be
Who died and made you king of anything?"

sounds pathetic ya guwe????tapi itu bener lhoooo,,,you can't please everibodih,,jadi ga usah lah lo capek-capek bikin orang seneng. sekarang giliran lo (lo?!guwe kaliiiii,,,bahahahhaha) untuk memutuskan semuanya!!!dan ga usahlah peduliin orang yang (terlalu) banyak ngurusin idup lo dan ga setuju sama apa-apa yang lo ambil dalam hidup lo,,,,

WHO MADE YOU KING OF ANYTHING, HUH?!

2 comments:

  1. ihh aku juga dr dulu suka benjet sama sara bareilles..love song..morning side..many the miles..geulis deui si eta..ahh aing resep pisan :d

    ReplyDelete
  2. si gue kan sangat terbelakang ceu dalam urusan musik masa kini, jadi si gue telat ngefans,,,iya ceu, geulis dan ngga gendat!!!!!aing resep (dan iri),,,xixixixiixix

    ReplyDelete